.

(Naked News) Baca Berita Hampir Bugil Untuk Tarik Penonton Lelaki ! ckckck

Posted by MestiLiat on Saturday, July 9, 2011

Di Perancis sangat rumit permasalahan ketika kerajaan negara itu mengharamkan pemakaian Kerudung, tetapi di satu sisi satu siaran berita yang di mana pembawa beritanya menyampaikan berita secara bugil.


Saluran itu yang dinamakan Naked News Network menyiarkan berita seperti CNN, tetapi disampaikan dengan cara yang agak kreatif yaitu dengan berbugil.

Saluran itu menyiarkan berita selama 24 jam dan memaparkan berita daripada serata dunia. Para pembaca berita yang kesemuanya adalah wanita pada mulanya akan berpakaian lengkap, namun akan menanggalkannya satu persatu sehingga telanjang bulat sambil menyampaikan berita.

Spoiler for BBB alias Berita Buka-Bukaan:


Spoiler for BBB alias Berita Buka-Bukaan:

Para penyampai yang dipilih adalah dari golongan terpelajar, lancar berbicara, bijak dan tentunya cantik.
Satu kajian yang dilakukan menunjukkan saluran itu sebagian besarnya ditonton oleh golongan lelaki. Melalui kajian itu juga, kebanyakan lelaki itu sebenarnya lebih berminat untuk melihat pembaca berita tersebut menanggalkan pakaian mereka berbanding mengetahui isi kandungan berita yang disampaikan.

Kini, saluran berita seperti itu bukan hanya popular di Perancis, malah sudah tersebar ke berbagai negara maju lain di dunia. Negara-negara seperti Kanada, Amerika Syarikat, Jepang, Korea Selatan, Italy dan Yunani pun sudah mempunyai versi Naked News mereka sendiri. Indonesia?

Spoiler for versi italia:

Naked News Italy


Spoiler for versi korea selatan:

Naked News south Korea


Spoiler for versi jepang:

Naked News Japan

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Apa Komentar kalian? -,- tulis dimari ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MestiLiat di Kategori yg sama ^<^